Wie wij zijn

PARTNERS

Mr Frans-Willem van der Ven (1966): Van der Ven heeft 13 jaar ervaring in de bankwereld, waarbij hij in 2004 een trustkantoor heeft opgezet waarvoor hij jaren verantwoordelijk is geweest. Sinds 2011 verricht Van der Ven audits bij trustkantoren. Daarnaast is hij actief in de filantropie sector. Van der Ven heeft een diversiteit aan functies vervuld en doet dat nog steeds. Die ervaring gebruikt hij bij de uitvoering van de audits. Als ervaren auditor is Frans-Willem een goede luisteraar en observeerder.

Mr. Raymond van Wegberg (1968): Van Wegberg is sinds 21 jaar werkzaam als jurist, waarvan de laatste 14 jaar in de financiële sector. Sinds 2009 is hij als compliance officer werkzaam geweest voor kleine, middelgrote en grote trustkantoren. Van Wegberg focust op de doelstellingen van wet- en regelgeving en het praktisch toepassen daarvan in organisaties. Gebruikmakend van zijn analytische vaardigheden en communicatieve eigenschappen streeft Raymond meerwaarde na bij zijn activiteiten.

Mr Robert-Jan van Aken (1971): Van Aken heeft ruim 17 jaar ervaring als bedrijfsjurist en ondernemer. Sinds 2011 is hij werkzaam in de trustsector als externe compliance officer, adviseur en auditor. In die hoedanigheden heeft hij inmiddels veel trustkantoren beoordeeld en begeleid. Van Aken is gespecialiseerd in “the proof of the pudding”: dossiers en rapportages. Is daarin terug te vinden dat de procedures en regelgeving correct worden nageleefd? Met zijn praktische benadering en gedegen kennis van de wet- en regelgeving draagt Robert-Jan bij aan kwaliteitsverbetering en risico verlaging van dossiers bij cliënten.